Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твС детето тръгнахме в около

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твС детето тръгнахме в около
Коментари Харесай

Дядото на починалото 5-годишно момиченце: Не е от кренвиршите, бе хора, разберете

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

С детето тръгнахме в към 10 часа отсам за болничното заведение във Велико Търново. Докато ни одобряват стана 12 без 15 часа. И аз взех едно кренвиршче и резенки към 12,30 часа. Дадох й да хапне. Удариха й една инжекция, тя стартира да се оплаква, че доста я боли и по-късно стартира да повръща пяна. 

Това разяснява пред камерата на Нова тв дядото на 5-годишното дете, което неуместно издъхна откакто се задави със салам във великотърновска болница. 

Побягнах да диря доктора, взеха детето и го заведоха в интензивното. За четири часа тя си отиде. Не е от храната, бе хора, по какъв начин ще е било от храната, дето съм й дал в болничното заведение, проплака дядото.

Той изясни, че момиченцето от няколко дни имало повръщане и по тази причина са отишли в болничното заведение. Вкъщи я лекувахме два дни у дома. Дадохме й медикаменти у дома, уточни той.

За детето се грижили двамата със брачната половинка си, защото родителите на момиченцето са на гурбет в чужбина.

Аз разбрах, че в инжекцията е имало антибиотик, добави той.

Колегите са извадили от трахеята на детето огромен брой от недосмляните хранителни артикули, с което детето е било нахранено, обясни д-р Галина Гарева, медицински шеф на болничното заведение. Тя уточни, че най-вероятно това е повода, само че уточни, че би трябвало да се изчакат окончателните резултати от експертите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР